Over ons

In 2005 ontmoetten wij elkaar tijdens een basisopleiding tot stijl- en kleurconsulent bij de StyleColor Academy in Emmeloord. Vanaf dat moment hebben we allebei meerdere opleidingen gevolgd. We wilden al snel kennis uitbreiden en uitdiepen. Zo hebben we de opleiding image man, image vrouw en etiquette & omgangsvormen bij de StyleColor Academy gevolgd. Bij E.P. professionals volgden we Man Zakelijk. Doordat Sandra zelf ging opleiden bij de StyleColor Academy werden er ook door haar in Duitsland bij TypColor meerdere opleidingen gevolgd. Beiden volgden wij bij Persolog de opleiding en certificering om te werken met DISC profielen. Hiernaast volgen wij regelmatig kwaliteitstrainingen binnen ons vakgebied om ‘bij’ te blijven.

Sandra

Sinds 2005 bezig met het uiterlijk… bij voorkeur met het innerlijk als vertrekpunt.
Ik houd van het woord ‘vormgeven’
Vormgeven begint altijd vanuit het midden…kern…identiteit. Gebruik van communicatie middelen als kleur, kleding en houding, maar ook verbale communicatie zijn nooit het doel op zich… Ik ben altijd geïnteresseerd in drijfveren, motieven…verbinding tussen binnenkant en buitenkant. Deze visie is voor mij de kern, het midden en daardoor is mijn werk nóóit oppervlakkig.
Ook als trainer ben ik gericht op deze kern van de mens en het vormgeven daarvan. Lees hierover meer op www.ssensemaker.nl

Brigitte

Als klein meisje maakte ik mezelf en vriendinnetjes op met de make-up van m’n moeder. Van jongs af aan heb ik iets met kleding, stylen en make-up. Vanuit mijn achtergrond heb ik meegekregen dat je buitenkant niet zo belangrijk is, het draait immers om de binnenkant. Door mijn werk als imago-adviseur, kom ik er juist achter hoe de binnen- en buitenkant bij elkaar horen. Binnen 3 seconden heeft iemand een eerste indruk van jou. Wat kun je daar soms onzeker van worden! Het leuke van mijn werk is dat ik mensen mag helpen en leren om er goed uit te zien door ze te wijzen op hun pluspunten. Door middel van de juiste kleding en make-up zie je mensen veranderen en zeker van zichzelf worden. Daar haal ik mijn inspiratie uit!

Opdrachtgevers en andere samenwerkingen:

Style School ByDanie
LOI (Leidse Onderwijsinstellingen)
Proudmom.nl
Moederbrein.nl
Radio Noord
ROC Menso Alting Groningen
Stichting Philadelphia
ABN Amro De Jong & Laan
Martini Ziekenhuis
Thuiszorg Stichting Rondom Mantelzorg
Gemeente Kampen
Newion Investments
Gevangenis Museum Veenhuizen
M & S mode in samenwerking met Beautypartner
Stoso congres
Festival de verleiding Venlo
VVV kantoor
Diverse netwerk organisaties.
Beijk catering Heerenveen
Humanitas
UWV
RDW Zoetermeer

Stijlvol.nu kleur-, stijl- en imageadvies

Sandra Niezink – locatie Kampen
tel. 06-17178486

Brigitte van Barneveld – locatie Haren (Groningen)
tel. 06-12977312

info@stijlvol.nu